Verzekeringen


Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten. Online is dat bij ons niet mogelijk, maar wanneer u belt kan een verzekering snel geregeld zijn.

Voor veel verzekeringen hebben wij voorlopige dekking, wat betekent dat u wel gelijk verzekerd bent als u toch net uw nieuwe aankoop gelijk wilt gebruiken.

Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft zodat u bij eventuele schade niet erachter komt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen of problemen zijn over verzekeringen.
Dit is de meerwaarde die de verzekeringsadviseurs van R&R bieden. Iets dat wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremie bieden.

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat onze klanten al jarenlang tevreden zijn én blijven. Heeft u interesse? Neem contact met ons op.