Hypotheken


Indien u een woning koopt zult u hiervoor waarschijnlijk een hypotheek afsluiten. Dat is een belangrijk adviesmoment. Immers u beslist hier over een verplichting die u aangaat voor een langere periode, soms wel tot 30 jaar. Bij zo’n beslissing moet u als consument op veel zaken letten. Niet alleen op de hoogte van de rente maar ook op de periode waarvoor u de rente vastzet en wat de mogelijkheden zijn om de lening vervroegd af te lossen. Zo zijn er nog meer adviesaspecten die voor u belangrijk zijn.
Wij kunnen u adviseren op het gebied van hypotheken en onderhandelen dan namens u met financiële instellingen om te komen tot een voor u passende financiering. Wij werken direct met een aantal hypotheeknemers en met VCN United Capital, een volmacht voor hypotheeknemers. Op deze manier kunnen wij de geschikte hypotheeknemer voor uw persoonlijke situatie selecteren.
Dit is de meerwaarde die de hypotheekadviseur van R&R biedt. Iets dat wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandlast bieden.

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat onze klanten al jarenlang tevreden zijn én blijven. Heeft u interesse? Neem contact met ons op.