Diensten

Verzekeringen
Goed verzekerd zijn, voor een goede premie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.R&R werkt met veel maatschappijen en volmacht VCN zodat wij u een breed assortiment aan verzekeringen kunnen bieden. Verzeker u zelf van goed verzekerd zijn, persoonlijke aandacht en , als nodig, hulp bij schadeafhandeling. Wij helpen u graag!

Hypotheken
De hypotheekwereld verandert snel, vooral de afgelopen jaren. Daarom houdt onze hypotheekadviseur haar vakkennis actueel en nemen we de tijd voor de inventarisatie van uw situatie. Dat geldt voor een nieuwe hypotheek maar ook wanneer u uw hypotheek wilt wijzigen.
Als erkend financieel adviseur zetten wij alle mogelijkheden objectief voor u op een rij.

Kredieten
U kunt voor grotere uitgaven komen te staan dan u verwachtte of waar u voor kon sparen. Of dat nu voor een nieuwe auto is, voor een verbouwing of een verandering in uw persoonlijke situatie.
In dat geval kan een krediet een oplossing bieden. Er bestaan verschillende vormen krediet die bij een bepaalde inkomenssituatie passen. Als u dat wilt bekijken wij samen met u welke kredietvorm past bij uw inkomenssituatie en het door u gewenst bedrag van de lening.